Ha arribat l’estiu i Videodrome us proposa un cicle que es mou entre la platja i la morgue: un estiu mortal a base de comèdia, aventura i terror.Comencem dijous 5 de juliol amb “Este muerto está muy vivo”. Pel·lícula de rialla fàcil que ens explica la història de dos joves de vacances a la costa en companyia del cadàver del seu cap.Continuem dijous 12 de juliol amb “Rogue”, que resumiríem en pel·li “de cocodril gegant afamat”. Monster movie del director de “Wolf Creek”.Dijous 19 de juliol ens anem a les platjes de Malibú amb “Psycho beach party”, comèdia-terrorífica-surfera que no decebrà ningú. Amb l’aparició estelar del grup de música surf The Straitjackets.Finalment, dijous 26 de juliol finalitzem el cicle amb el clàssic “La matanza de Texas”. Considerada una de les millors pel·lícules de terror de la història. El MOMA de Nova York es va fer amb una còpia per la seva col·lecció permanent al poc temps de l’estrena del film. De visionat obligatori. I després, pel·lícula sorpresa!

Ha arribat l’estiu i Videodrome us proposa un cicle que es mou entre la platja i la morgue: un estiu mortal a base de comèdia, aventura i terror.

Comencem dijous 5 de juliol amb “Este muerto está muy vivo”. Pel·lícula de rialla fàcil que ens explica la història de dos joves de vacances a la costa en companyia del cadàver del seu cap.

Continuem dijous 12 de juliol amb “Rogue”, que resumiríem en pel·li “de cocodril gegant afamat”. Monster movie del director de “Wolf Creek”.

Dijous 19 de juliol ens anem a les platjes de Malibú amb “Psycho beach party”, comèdia-terrorífica-surfera que no decebrà ningú. Amb l’aparició estelar del grup de música surf The Straitjackets.

Finalment, dijous 26 de juliol finalitzem el cicle amb el clàssic “La matanza de Texas”. Considerada una de les millors pel·lícules de terror de la història. El MOMA de Nova York es va fer amb una còpia per la seva col·lecció permanent al poc temps de l’estrena del film. De visionat obligatori. I després, pel·lícula sorpresa!